X

Nissan Qashqai fiyat listesi: En ucuz C SUV

Son yıllarda SUV pazarına olan talebin yükseldiği bir gerçek. Hatta pek çok üretici, sedan üretimini kısarak SUV üretimini arttırmak için çalışmalar bile yapıyor.

Son olarak Volkswagen’in efsane modeli Passat için üretimi durdurma kararı vermesi buna güzel bir örnek. Tabii Opel’in de aynısını Insignia için yaptığını unutmamak gerekiyor. İşte böyle bir ortamda SUV modelleri, satışlarını gün geçtikçe daha da arttırıyor.

Nissan Qashqai fiyat listesi: En ucuz C SUV

Bu modellerden birisi de Nissan Qashqai. C-SUV alanında yer alan söz konusu araç, bu sınıfta ciddi rakipleri olmasına karşın oldukça iyi bir satış performansı çiziyor.

Söz konusu satış performansında Qashqai’nin özellikleri kadar fiyat listesi de önemli bir paya sahip. Zira model, emsallerinden çok daha uygun bir fiyattan tüketicilerle buluşuyor. Qashqai’nin daha uygun fiyata sahip olmasındaki ana neden ise baz donanım seviyesinde manuel vites ile geliyor oluşu.

Kaynak: Teknolojioku

Dijital Pazarlama Haberleri: Dijital pazarlama için güncel dijital medya haberlerini birden fazla kaynaktan izinli yayınlayan platform.
Related Post