X

Ofisi eve taşıdık! Evde verimli çalışmak için ipuçları

Dünyada hızla yayılan salgın sebebi ile birlikte birçok kişi işini eve taşıdı. ShiftDelete.Net ekibi olarak biz de işimizi evimize taşıyanlardan olduk, kısaca ofisi eve taşıdık! Ancak evde verimli bir şekilde çalışmak da oldukça önemli unsurlar arasında yer alıyor. Biz de bu videomuzda Microsoft ile birlikte evde verimli çalışmak için ipuçları veriyoruz.

Evde verimli çalışmak için ipuçları

Evde verimli çalışmak için yardımcı olan araçlardan biri de Microsoft Teams. Özellikle sohbet tabanlı olması ile birlikte işleri kolaylaştıran bu uygulama, evinizi ofis ortamına çevirmenize yardımcı olabilir.

Şimdi dilerseniz lafı daha fazla uzatmadan sizleri “Evde verimli çalışmak için ipuçları” videomuzla baş başa bırakalım. İyi seyirler…

Microsoft Teams indir

Microsoft Teams neler sunuyor?

Sohbet tabanlı ekip çalışma platformu Microsoft Teams, ekip üyeleri arasında iletişimin yanı sıra birçok özelliği ile daha dikkat çekiyor. Bu platform ile birlikte özellikle dosya transferi de kolaylaşıyor. Microsoft’un sunmuş olduğu Office programları ve diğer programlar üzerinde senkronize bir şekilde çalışılabiliyor.

Ayrıca Microsoft Teams, masaüstü platformlarının yanı sıra mobil platformlarda da kullanılıyor. Kullanımının da kolay olması sayesinde evde kaldığımız bugünlerde birçok kişi tarafından tercih sebebi oluyor.

Kaynak: Shiftdelete

Dijital Pazarlama Haberleri: Dijital pazarlama için güncel dijital medya haberlerini birden fazla kaynaktan izinli yayınlayan platform.
Related Post