X

OnePlus Open’ın tanıtım tarihi netleşmiş olabilir

OnePlus‘ın ilk katlanabilir telefonu büyük bir merakla bekleniyor. Şirket, bu cihazın lansmanını bu yılın üçüncü çeyreğinde yapacağını şubat ayında açıklamıştı. Ayrıca OnePlus, cihazın adını OnePlus Open olarak onayladı. Ancak lansman tarihi sızdı. Cihaz, geçen ay tanıtılacaktı; fakat ekran paneli tedarikçisinin değişmesi sebebiyle gecikti.

Duyumcu Max Jambor‘a göre OnePlus Open, önümüzdeki ay tanıtılacak. Lansman tarihi 19 Ekim Perşembe olarak belirlenmiş. OnePlus, katlanabilir telefonu hakkında henüz resmi bir açıklama yapmadı. Eğer bu sızıntı doğruysa, şirket daha önce açıkladığı üçüncü çeyrekteki lansman zamanlamasını kaçıracak. Resmi detayların yakın zamanda açıklanmasını bekleyebiliriz.

OnePlus Open’ın tanıtım tarihi netleşmiş olabilir

Önceki sızıntılar ve dedikodular, OnePlus Open hakkında birçok bilgi verdi. Sızdırılan görseller, kompakt bir yapı, geniş ekran oranı ve arkada büyük, yuvarlak bir kamera modülünü gösterdi. Cihazın 400.000 katlanma ömrü olduğu söyleniyor. Temel özelliklerine gelirsek; katlanabilir telefonun periskop kamerası, dört hoparlörü ve bir uyarı kaydırıcısı olacak.

Cihazın 7.8 inçlik 2K dahili ekranı 120Hz yenileme hızına sahip olacak. Yonga seti olarak Snapdragon 8 Gen 2’nin kullanılacağı ve 16GB RAM ile 256GB depolama alanına sahip olacağı belirtiliyor. Cihazın 4,800mAh pil kapasitesi olacak ve 67W hızlı şarj desteği sunulacak.

Kaynak: Teknolojioku

Dijital Pazarlama Haberleri: Dijital pazarlama için güncel dijital medya haberlerini birden fazla kaynaktan izinli yayınlayan platform.
Related Post