X

Opel 239 bin TL’ye SUV satıyor! Belki de son fırsat!

Alman otomobil üreticisi Opel ekim ayı fiyat listesinde Yeni Crossland modelinin fiyatlarını sizlerle paylaşacağız.

. Opel Ekim 2021 fiyat listesini açıkladı. Geçtiğimiz aya göre Opel Crossland modeli ekim ayında zamlı fiyatlarla karşımıza çıktı. B segmentinde yer alan SUV modeli Opel Crossland Türkiye’de tercih edilen modeller arasında yer alıyor. Eylül ayında Türkiye’de en çok satılan SUV modelleri arasında Opel Crossland’da yer alıyor.

120 beygir dizel, 130 beygir benzinli motorları ile Opel Crossland dinamik ve verimli bir sürüş sağlıyor. 6 ileri manuel ve 6 ileri tam otomatik şanzıman bulunan Opel Crossland’da 6 ileri otomatik şanzımanda bulunan hızlı Quickshift teknolojisi yer alıyor. Ayrıca Opel Crossland ‘in motorları tüm Avrupa emisyon standartlarını karşılayacak şekilde tasarlanmış bulunmakta. Verimlilik artırıcı teknolojiler ve Start- Stop sistemi gibi emisyon azaltıcı özellikler sayesinde daha düşük yakıt tüketimi ve daha az çevre kirliliği sağlıyor. Crossland’ın arka tasarımında kanat tasarımlı koyu renkli LED arka stoplar yer alıyor.

İşte Opel Crossland Ekim 2021 fiyat listesi

1.2 130 HP BENZİN MT6

ESSENTIAL Fiyatı: 239.900 TL

1.2 130 HP BENZİN MT6

EDITION Fiyatı: 249.900 TL

Kaynak: Teknolojioku

Dijital Pazarlama Haberleri: Dijital pazarlama için güncel dijital medya haberlerini birden fazla kaynaktan izinli yayınlayan platform.
Related Post