X

Opel bu sefer gemileri yaktı! Tükenmek üzere acele edin…

Alman otomobil devi Opel, Astra modeli ile 25 yıla yakın bir süredir Avrupa’nın hatchback pazarında en çok satanlar arasında yer alıyor. Opel Astra bu hafta Türkiye pazarına giriş yaptı.

Opel’in en çok satan modeli olan Astra’nın 2022 yılında iç ve dış tasarımı tamamen yenilendi. C segment hatcback sınıfının yeni üyesi olan bu otomobil, şarj edilebilir hibrit teknolojisine sahip versiyonları ile de ilk kez elektrikli hale geldi.

Astra-e olarak adlandırılan varyantları 2023 yılından itibaren tüm dünyada satışa sunulacak. Dolayısıyla şu an için 2 benzinli ve 1 de dizel olmak üzere toplamda 3 farklı motor seçeneği ile ülkemize giriş yaptığını görüyoruz.

Opel Astra modelinin tasarımsal özellikleri ile birlikte boyutları da değişti. Aracın 4.374 mm uzunluğa ve 1.860 mm genişliğe sahip olduğunu görüyoruz. Bagaj hacmi de 422 litre. Fakat arka koltuklar yatırıldığında 1.250 litreye kadar çıkıyor.

Kaynak: Teknolojioku

Dijital Pazarlama Haberleri: Dijital pazarlama için güncel dijital medya haberlerini birden fazla kaynaktan izinli yayınlayan platform.
Related Post