X

Opel Grandland X fiyatları cep yakıyor

Türkiye’de en çok tercih edilen otomobil markalarından birisi olan Opel son zamanlarda fiyatlarını hayli yükseltti. Bunda çip krizi ve elbette ki oynak bir hal alan döviz kurunun payı oldukça yüksek.

Aslına bakarsak sadece Opel’in değil diğer tüm markaların fiyatlarını güncellediğini söyleyebiliriz. Ancak bugün fiyatlarını sizlerle paylaşacağımız araç Opel Grandland X olacak. Haydi vakit kaybetmeden başlayalım.

Opel Grandland X fiyatları cep yakıyor

C-SUV modelleri arasında yer alan Opel Grandland X, baz donanım seviyesinde 1.2 litrelik benzinli bir motor ile geliyor. 130 beygir güç üreten bu motora ise 8 ileri otomatik bir şanzımanın eşlik ettiğini söylemekte fayda var. Edition olarak isimlendirilen paketin fiyatı ise hali hazırda 694.900 TL olarak görünüyor. Eğer benzin yerine dizel tercih edecekseniz fiyatın daha da artacağını söylemeden geçmeyelim.

Opel Grandland X ferah iç yapısı ve geniş bagaj hacmi sayesinde sınıfının ihtiyaçlarına fazlasıyla cevap veriyor. Volkswagen Tiguan ve Peugeot 3008 gibi ciddi rakipleri bulunan aracın yine de tercih edildiğini görüyoruz. Eğer Opel fiyatları biraz daha makul seviyede tutabilseydi Grandland X çok daha başarılı satış rakamları elde edebilirdi. Aracın tüm versiyon seçenekleri ve fiyat listesine aşağıdan göz atabilirsiniz.

Kaynak: Teknolojioku

Dijital Pazarlama Haberleri: Dijital pazarlama için güncel dijital medya haberlerini birden fazla kaynaktan izinli yayınlayan platform.
Related Post