X

Otomobilde son kale de yıkıldı! Zam yapmayan son firma da fiyat güncelledi

Yaşanan gelişmelere uzun süre sessiz kalan Toyota sonunda dayanamadı. Firma fiyat listesini güncelledi.

Döviz kurunda yaşanan dalgalanma sonrasında pek çok otomobil firması hızlı bir şekilde aksiyon almıştı. Markalar fiyatlarını güncelledi ve sıfır otomobil piyasasında tüketiciler çok ciddi bir zam furyası ile karşı karşıya kaldı.

. Ancak fiyatlarını sabit tutan ve şaşırtıcı bir şekilde zam yapmayan iki firma kalmıştı. Bunlar Honda ve Toyota idi.

Sen de mi Toyota! Corolla fiyatları zamlandı!

Honda resmi internet sitesi üzerinden fiyatların güncellendiğini ilan ederken, Toyota daha erken davrandı. Japonya merkezli otomotiv devi, zamlı fiyatları internet sitesinden tüketiciler ile paylaştı. Buna göre Corolla fiyatlarına 10.000 TL’den fazla bir zam geldi. Araç Ekim ayında 220.200 TL’lik bir başlangıç fiyatına sahipti. Ancak gelen zam ile beraber modelin giriş seviyesindeki yeni fiyatı 231.200 TL oldu.

Corolla baz donanımda kullanıcılara 1.5 litrelik benzinli bir motor sunuyor. Bu motora manuel şanzımanın eşlik ettiğini de söylemeden geçmeyelim. Eğer manuel yerine otomatik şanzıman istiyorum diyorsanız, ödemeniz gereken bedel en az 241.000 TL oluyor.

C sınıfında yer alan sedan bir araç olan Corolla, ülkemizde ve dünyada en çok satılan otomobillerden birisi olarak biliniyor. Dilerseniz şimdi lafı daha fazla uzatmayalım ve sizleri Toyota Corolla’nın güncel fiyat listesi ile baş başa bırakmış olalım.

Kaynak: Teknolojioku

Dijital Pazarlama Haberleri: Dijital pazarlama için güncel dijital medya haberlerini birden fazla kaynaktan izinli yayınlayan platform.
Related Post