X

ÖTV indirimi sonrası Peugeot 3008 için dev kampanya! Bu fiyata yok satar!

Tasarım devrimine 3008 modeli ile başlayan Peugeot, bu devrimin ilk halkasında oldukça başarılı sonuçlar elde etmişti. Sonraki yıllarda ise modelin tasarımına ufak dokunuşlar yapmayı yeterli bulan marka, Volkswagen Tiguan, Hyundai Tucson gibi ciddi rakiplerine rağmen bu alanda satışlarını adeta patlatmıştı.

Günümüzde kampanyalı fiyatları ile bir kez daha ilgi çeken 3008, tüketicilere göz kırpmaya devam ediyor. Eğer siz de bu araca ilgi duyanlardan biriyseniz, haberimizin detaylarına göz atmayı ihmal etmeyin!

Peugeot 3008 için dev kampanya! Bu fiyata yok satar!

Peugeot 3008 donanım seçenekleri anlamında oldukça zengin bir içerik sunuyor. Ancak biz yine de tüketicilerin en merak ettiği pakete yani baz donanım seviyesine göz atalım. Burada cömert davranmayı ihmal etmeyen Peugeot, manuel yerine tam otomatik şanzıman kullanmış.

. Zaten aksi durumda 3008 rakipleri karşısında zor duruma düşebilirdi zira pazarın geneli bu sınıfta manuel şanzımana yer vermiyor. Motor tarafında ise kullanıcıları 1.5 litrelik dizel makine bekliyor. 130 beygir güç üreten bu motor, Peugeot 3008’in ağır kasasını çekmekte hiç de zorluk çekmiyor.

Kaynak: Teknolojioku

Dijital Pazarlama Haberleri: Dijital pazarlama için güncel dijital medya haberlerini birden fazla kaynaktan izinli yayınlayan platform.
Related Post