X

ÖTV indirimi sonrası Renault Clio fiyatı beklenenden çok düştü! İşte yeni liste

Otomobil sektöründeki önemli isimlerden biri olan Renault, ÖTV matrahlarında gerçekleşen düzenlemeleri direkt olarak fiyatlara yansıttı. Normal şartlarda Clio, en alt vergi grubunda yer almasına karşın artan fiyatlar sonrasında bir üst dilime kaymıştı.

Gelen güncelleme ile birlikte Renault Clio tekrardan en alt vergi dilimine dahil oldu. Güncellemeden önce Clio’nun başlangıç fiyatı 420 bin TL’yi geçmişti. Neyse ki yeni gelen güncelleme ile fiyatlarda önemli bir düşüş gerçekleşti.

Bir süredir sıfır otomobil almayı düşünen herkes, bu matrah güncellemesini bekliyordu. Çünkü fiyatların düşeceği hatta ne kadar düşeceği de az çok belliydi. Geçtiğimiz gün gelen açıklamaların ardından gece yarısı yayınlanan kararname ile ÖTV matrahları tekrardan düzenlendi.

Bu sayede pek çok giriş seviyesi otomobillin fiyatı önemli oranda düştü. Bu düşüşlerden birisi de Clio tarafında yaşandı. Renault Clio’nun fiyatında 50 bin TL civarında bir düşüş gerçekleşti ve otomobilin başlangıç fiyatı 373 bin TL’ye düştü.

Kaynak: Teknolojioku

Dijital Pazarlama Haberleri: Dijital pazarlama için güncel dijital medya haberlerini birden fazla kaynaktan izinli yayınlayan platform.
Related Post