X

ÖTV indirimi sonrasında Skoda Superb fiyatları güncellendi! İşte güncel liste

D sınıfı otomobillere olan ilgi giderek azalırken, markalar da bu sınıfı yavaş yavaş terk ediyor. Opel Insignia, Volkswagen Passat gibi sınıfa yön veren otomobillerin üretimlerinin duracak olması, bu tezin en somut göstergesi. Peki sınıfta kalan diğer otomobiller neler?

Başka bir deyişle tüketicileri ne gibi alternatifler bekliyor? D sınıfı bir otomobil satın alacakların en güçlü adayı artık şüphesiz ki Skoda Superb olacaktır. Devasa genişlikte olan bagajı, içeride büyük bir yaşam alanı sunuyor olması geniş aileler için ciddi avantaj.

Onu almak güven özveri ve tecrübe ister: Skoda Superb fiyat listesi

Gel gelelim Skoda Superb fiyatları günden güne zamlanıyor ve zaten yüksek olan fiyatlar tüketicileri daha da zorluyor. Modellerine zam yapmaktan hiç çekinmeyen Skoda, yüksek fiyat politikasını son sürat sürdürüyor.

Açık konuşmak gerekirse biraz daha temkinli bir politika izlemeleri çok daha iyi satış rakamları yakalamalarını sağlayabilirdi. Ancak üst üste yapılan zamlar bunu imkansız hale getiriyor. Orta gelir grubunu görmezden gelen bu politika; Skoda Superb takipçilerini üzmeye yetiyor.

Kaynak: Teknolojioku

Dijital Pazarlama Haberleri: Dijital pazarlama için güncel dijital medya haberlerini birden fazla kaynaktan izinli yayınlayan platform.
Related Post