X
    Categories: Sosyal Medya

Oy Verme İşlemi Sırasında Çekilen En Tuhaf Görüntüler

2023 Cumhurbaşkanlığı Seçimi 2. Tur oylaması az önce tamamlandı. Hepimiz, seçim sonuçlarını merak ve gerginlik içinde beklerken bazı vatandaşlarımız, demokrasinin en önemli sütunlarından olan ‘oy verme’ hakkını daha ‘farklı’ şekilde gerçekleştirdi. Zira oy vermeye atıyla giden de vardı oy verirken masayı kıran da.

Desteklediğimiz aday kim olursa olsun seçim döneminde hemen hepimiz çok gerildik, uykusuz kaldık ve farklı hayallere daldık. 2. tur ile birlikte Türkiye, seçim psikolojisinden çıkıp, gündelik hayatına -ki bizim gündelik hayatımız da gündelik değil- dönmeye başlayacak. Biz de oy verme işleminin tamamlanmasıyla birlikte sandık başından gelen tuhaf video ve fotoğrafları derlemek istedik.

Oy vermeye kuzusuyla birlikte gelen teyzemiz, günün en çok konuşulan görüntülerinden birini sunmuş oldu.

Seçim yasaklarından bihaber olan bir fare, oy verme işleminin devam ettiği sınıfa dalarak sandık görevlilerini ve müşahitleri zor durumda bıraktı.

Bir vatandaş, oy verme işlemi sırasında uludu. Evet.

Bir başka vatandaşımız, oy vermeye asasıyla geldi.

Oy verme işlemi için Queens’den Adana’ya gelen Spider-man…

Bu da İstanbul’da oy kullanan bir başka Spider-man. Farklı evrenlerden olabilir. Araştırmaya devam ediyoruz…

Bir vatandaş ise oy vermeye atıyla ve papağanıyla geldi.

Oy verme işlemini şova çevirip kamu malına zarar veren biri.

Oy kullandığı sandığı Met Gala’ya dönüşütüren bir başka vatandaş

Türkiye’nin dört bir yanında kediler, sandık başında oylara sahip çıkıyor…

Oy kullanmak, her Türk vatandaşının en tartışmasız yasal haklarından biridir. Seçimin sonucu her ne olursa olsun umarız daha az siyaset konuştuğumuz, daha mutlu huzurlu günler geçiririz. 

Kaynak: Webtekno

Dijital Pazarlama Haberleri: Dijital pazarlama için güncel dijital medya haberlerini birden fazla kaynaktan izinli yayınlayan platform.
Related Post