X

Pandemi nedeniyle batan SsangYong geri dönüyor! [Tanıyanlar bilir!]

SsangYong, pandemiden önce zor durumlar geçiriyordu. Pandeminin de etkisiyle iflas eden şirket artık geri dönüyor. Ülkemizde bir zamanlar oldukça popüler olan firma artık yollara dönmeye hazır.

SsangYong, Hindistan merkezli bir holding tarafından satın alınmıştı. Firma uygun fiyatlı iyi arabalar üretmeye başlayacak. SsangYong ve Mercedes’in bir zamanlar birlikte araba geliştirdiğini düşündüğünüzde geri dönmesi harika görünüyor. Mahindra & Mahindra, SsangYong’u Amerika’da satmaya başlamak istediğini açıkladı.

SsangYong, Güney Koreli firmaların (Kia ve Hyundai) başarısı sayesinde, Amerikalıların Güney Kore’de üretilen kaliteli ürünleri satın almaya istekli oldukları biliyor. SsangYong, Kia/Hyundai standartlarına pek uygun olmasa da yine de büyük umut vaat ediyor.

Güney Kore merkezli yeni bir holding de potansiyeli fark etmiş olmalı, çünkü yakın zamanda şirketteki %61’lik kontrol hissesi için 690 milyon dolar ödedi. The Korea Herald tarafından bildirildiği üzere, bu holdingin arkasındaki ana güç, bir kimya şirketi olan KG Group olmakta.

Kaynak: Teknolojioku

Dijital Pazarlama Haberleri: Dijital pazarlama için güncel dijital medya haberlerini birden fazla kaynaktan izinli yayınlayan platform.
Related Post