X
    Categories: Pazarlama

Parasını katlamak isteyenler buraya, TÜİK açıkladı! Bunlara yatırım yapın!

Günümüzde herkesin hayali kısa yoldan zengin olmak, zengin olamasa bile mevcuttaki yatırımını birkaç kat arttırmak diyebiliriz. Elbette bunun için pek çok yatırım aracı mevcut. Yapmanız gereken şey ise doğru zamanda, doğru yatırım aracına yüklenmek.

Örneğin geçtiğimiz yıl Mart, Nisan, Mayıs aylarında kripto para piyasası adeta çılgın atıyordu. O dönemde pek çok kişi yatırımını 10, 20 hatta 100 kat arttırdı. Şimdi ise kripto para piyasası kan ağlıyor. Lakin yine de yatırımlarınızı kat ve kat arttıracak çeşitli yatırım araçları mevcut.

Eğer günlük ekonomi haberlerini az çok takip ediyorsanız, hali hazırda herkesin borsaya olan ilgisinin aşırı düzeyde arttığını da fark etmişsinizdir. Elbette bu artış yersiz değil. Nitekim TÜİK de bu artışı belgeleriyle ortaya koyarak onayladı. TÜİK verilerine göre geçtiğimiz ay en çok kazandıran yatırım araçları şu şekilde listelendi.

Yİ-ÜFE ile indirgendiğinde en az getiri sağlayan yatırım aracı dolar oldu. Hatta öyle ki dolar geçtiğimiz ay yatırımcısını üzen tek yatırım kaynağı oldu da diyebiliriz. Zira dolar yatırımcısına yüzde 0.60 oranında kaybettirdi. Yani 100 TL’lik dolar yatırımının Kasım ayında 99.4 TL’ye geriledi.

Kaynak: Teknolojioku

Dijital Pazarlama Haberleri: Dijital pazarlama için güncel dijital medya haberlerini birden fazla kaynaktan izinli yayınlayan platform.
Related Post