X
    Categories: Pazarlama

Parasının karşılığını hakkıyla veren SUV: Kia Sportage 2023!

Kia’nın tamamen yeni olan Sportage Hybrid modeli nihayet bayilere ulaştı. Bu yıl Şubat ayında tanıtılan Crossover SUV, tüketiciler arasında popüler bir satın alma olmaya ciddi bir aday. Şık stili, tamamen elektrikli motoru ve hedeflenen 84 MPGe rakamının yanı sıra, Kia sonunda fiyatlandırmayı da açıkladı. (Oldukça çekici).

Seri, 38.490$’dan (695.829₺) başlayan X-Line AWD ile başlıyor. Bu harcama için Kia karşılığında size bol miktarda özellik sunuyor. Sportage plug-in hibrit, 19 inç jantlar, elektrikli bagaj kapağı, LED ön ve arka farlar, çift bölgeli klima kontrolü, dijital gösterge ekranı ve yerleşik navigasyonlu 12,3 inç dokunmatik ekran, Apple CarPlay ve Android Auto ile standart olarak geliyor.

Ön tarafta sürücü için güç ayarına sahip, ısıtmalı SynTex kaplamalı koltuklar bulacaksınız. Güvenlik paketinde, tam fonksiyonlu bir sürücü asistanı bulunuyor. Şeritte kalma teknolojisi ve sürücü dikkat uyarı sisteminin yanı sıra, kör nokta algılama, otomatik acil frenleme ve uzun far asistanı da sunulacak.

Peki “Bu araç fiyat konusunda rekabete nasıl dayanacak?” diyorsanız, Hyundai Tucson PHEV 35.400$’dan (640.017₺) başlayan fiyatlarla daha ucuz. Dahası, biraz daha iyi elektrikli menzile sahip ve standart olarak Kia’ya benzer bir donanım seviyesi sunulmakta. Kia Sportage 2023 gibi, 261 beygir gücü ve 258 lb-ft torkluk çıkışlar sağlayan elektrik motoruyla çalışıyor.

Kaynak: Teknolojioku

Dijital Pazarlama Haberleri: Dijital pazarlama için güncel dijital medya haberlerini birden fazla kaynaktan izinli yayınlayan platform.
Related Post