X

Passat üretilmeyecek diye üzülmeyin! Skoda popüler sedan modeli için efsane bir liste sundu!

Her ne kadar ülkemizde artık ucuz araba kalmasa da Skoda’nın fiyat politikasının ciddi manada yüksek olduğunu söyleyebiliriz. Zira Volkswagen’in alt markası olarak düşünülen Skoda’nın fiyatları artık Volkswagen’i de geçmiş vaziyette.

Durumun neden bu hale geldiğini bilmiyoruz ancak bir gerçeğin de altını çizmek lazım. Markanın C sınıfı sedan alanında yarışan otomobili olan Skoda Octavia için da farklı şeyler söylemek mümkün değil. Tasarımsal anlamda abisi Superb’e fazlasıyla benzeyen Octavia, özellik olarak sınıfından yukarıda bir konfora sahip. Gelin bu otomobili sevabıyla günahıyla inceleyelim ve fiyat detaylarından bahsedelim.

Zam gelmese şaşardık: Skoda Octavia fiyatı zirveyi gördü

Skoda Octavia sınıfında oldukça dişli rakiplerle baş etmek zorunda. Toyota Corolla ve Honda Civic bu ciddi rakiplerin başında geliyor.

Ancak rekabet Skoda Octavia için hiç sorun değil çünkü otomobil, C segmenti bir araçtan bekleneni fazlasıyla karşılıyor. Bütün donanım paketlerinde DSG şanzıman ile gelen Octavia için ah bir de uygun fiyatlı olsa yorumunu yapmadan edemiyoruz. Peki ama aracın başlangıç fiyatı ne? Daha fazla vakit kaybetmeden bu sorunun yanıtını da siz değerli okuyucularımız ile paylaşmış olalım.

Kaynak: Teknolojioku

Dijital Pazarlama Haberleri: Dijital pazarlama için güncel dijital medya haberlerini birden fazla kaynaktan izinli yayınlayan platform.
Related Post