X

Pentagon’un yeni UFO sitesi, bir zamanlar gizli olan sır dolu belgeleri yayınlamaya başladı

UFO’lar (tanımlanamayan uçan cisimler) çoğu insanın gökyüzünde görülen açıklanamayan varlıklar için kullandığı bir terim. Ancak hükümet için bu gizemli nesneler UAP’ler (tanımlanamayan anormal fenomenler) olarak adlandırılıyor. Şimdi, ABD Savunma Bakanlığı UAP’ler hakkında kamuya açık, gizliliği kalmamış bilgileri topladığı bir web sitesi hazırladı.

Şimdilik halk, sadece yayınlanan bilgileri okuyabilecek. Yakında, ABD programları hakkında bilgi sahibi olan hükümet yetkilileri ile eski ve mevcut ordu mensupları gözlemlerini rapor edebilecek ve ilerleyen zamanlarda başkaları da bildirimde bulunabilecek.

Site şu anda aaro.mil adresinde erişime açık. Hükümet yetkilileri ile ordu mensupları için raporlama aracı sonbaharda yayında olacak. Eğer bu belirli gruplardan birine dahil değilseniz, yine de gökyüzünü izlemeye devam edebilirsiniz, çünkü bakanlıktan yapılan açıklamada “halkın raporlama yapabileceği bir mekanizmanın önümüzdeki aylarda duyurulacağı” belirtildi.

Ayrıca sitede çözülmemiş vaka videoları gibi küçük bir video bölümü de var. Okuyucular videolara yorum bırakabiliyor.

Tabii ki insanların gökyüzünde kişisel olarak tanımlayamadıkları nesneler görmeleri, uzaylıların Dünya’yı ziyaret etmek için keşfe çıktıkları ya da çoktan uğramış oldukları anlamına gelmez. Birçok UAP vakası “balon ya da balonumsu varlıkların” yanı sıra dronlar, kuşlar, hava olayları ya da plastik torbalar gibi havadaki çöplere bağlanıyor.

Kaynak: Chip

Dijital Pazarlama Haberleri: Dijital pazarlama için güncel dijital medya haberlerini birden fazla kaynaktan izinli yayınlayan platform.
Related Post