X

Peugeot 2008 fiyat listesi: Bu fırsat kaçmaz!

Peugeot öyle bir tasarım devrimine imza attı ki, hemen her otomobili çok konuşuldu ve konuşulmaya devam ediyor. İşte Peugeot 2008 de markanın bu devriminden nasibini alan bir araç. Harika bir görünüme kavuşan ve hem hırçın hem de ağır başlı görünmeyi başaran 2008, şimdi uygun fiyat seçenekleriyle yetkili bayilerde yeni sahiplerini bekliyor.

Peugeot 2008 fiyat listesi: Bu fırsat kaçmaz!

Peugeot 2008 sınıfının en çok tercih edilen modellerinden birisi. Bu başaranın altında, Fransız üreticinin mühendislerinin payı çok yüksek. Hem konforlu hem de yola yapışan bir araba olan 2008, aynı zamanda oldukça şık bir görünüme sahip. Hal böyle olunca modele olan ilgi, sınıfındaki diğer rakiplerini kıskandırmaya yetiyor. Hyundai Kona, Volkswagen T-ROC, Kia Stonic gibi araçlara çok şans vermeyen model, donanım seçenekleri anlamında da fazlasıyla zengin duruyor.

Model giriş paketinde 6 ileri manuel bir şanzıman ile beraber geliyor. Bu da Active olarak geçen donanım paketinin biraz daha uygun bir fiyattan satışa çıkması demek. 1.2 litrelik benzinli motor ile beraber gelen bu şanzımanın sorunsuz şekilde çalıştığını da ifade edebiliriz.

Motorun üretim gücü ise resmi verilere göre 100 beygiri buluyor. Bahsi geçen paketin fiyatı ise resmi kaynaklara göre günümüzde 673.500 TL. Diğer donanım paketleri ve fiyat listesinin tamamı için aşağıdaki detayları inceleyebilirsiniz.

Kaynak: Teknolojioku

Dijital Pazarlama Haberleri: Dijital pazarlama için güncel dijital medya haberlerini birden fazla kaynaktan izinli yayınlayan platform.
Related Post