X

Peugeot 3008 fiyatında büyük sürpriz!

Türk Lirasında yaşanan değer kaybı, otomobil fiyatlarını adeta coşturdu. Artan fiyatlardan tabii ki Peugeot 3008 de nasibini aldı. Ülkemizde sınıfının belki de en çok satan modeli olan Peugeot 3008, güncel fiyat listesi ile tüketicileri bir hayli üzecek. Modelin versiyon seçenekleri ve fiyat listesi hakkındaki tüm bilgilere haberimizin detaylarından ulaşabilirsiniz.

Peugeot 3008 fiyatı resmen uçtu! Bu kadar da olmaz

2016 yılında yaşadığı tasarımsal devrimden bu yana hayli sevilen Peugeot 3008, ülkemizde hala çok satılıyor. Ancak bu satışları azaltacak gelişmelerin ardı ardına yaşandığını söyleyebiliriz. Zira modelin en son aldığı zammın üzerinden çok geçmeden yeni bir zam ile daha tanışması tüketicileri pek de memnun etmeyecektir. Peki ama yaşanan son gelişmelerin ardından Peugeot 3008 güncel fiyatları nasıl şekillendi? İşte aracın versiyon seçenekleri ve yeni fiyatları.

Peugeot 3008 baz donanım seviyesinde kullanıcılara 1.2 litrelik benzinli bir motor sunuyor. 130 beygirlik güç üreten bu motora ise 8 kademeli otomatik bir şanzıman eşlik ediyor.

Active olarak isimlendirilen paketin ülkemizde 617.000 TL’den satışta olduğunu da unutmadan söyleyelim. Peki ama diğer seçeneklerde fiyatlar ne durumda? Aşağıdaki listeden fiyatların tamamını kontrol edebilirsiniz.

Kaynak: Teknolojioku

Dijital Pazarlama Haberleri: Dijital pazarlama için güncel dijital medya haberlerini birden fazla kaynaktan izinli yayınlayan platform.
Related Post