X

Peugeot 5008: Fransız tankı!

Peugeot 5008 hem boyutuyla hem de bagaj hacmi ile tam bir Fransız tankı olduğunu bizlere gösteriyor. Şık da bir tasarım yapısına sahip olan söz konusu model, tahmin edebileceğiniz üzere genellikle geniş ailelerin tercihi oluyor. 780 litre genişliğinde bir bagajı bulunan 5008’in koltuklarını yatırdığınızda bu hacmi 1940 litreye kadar çıkarmanız mümkün hale geliyor.

Uzun yolda beklentilerinizin tümüne cevap veren araç, şehir içi kullanımlarda ise kolay bir kullanıma sahip değil. Ancak bunun modelin sınıfı ile doğrudan bağlantılı olduğunu da söylemek lazım. Yani bu genişlikte bir araba satın alıyorsanız, zaten kolay bir kullanıma sahip olmadığını da biliyorsunuz demektir.

Peugeot 5008: Fransız tankı!

Peki ama Peugeot 5008 fiyatları ne durumda? Tabii ki pek çok otomobilin etkilendiği gibi 5008’in de son gelen zamlardan etkilendiğini ifade edebiliriz. Söz gelimi Türkiye’de artık ucuz araba kalmadığı bir gerçek ve bu aracın fiyatları da uygun sayılmaz.

Zira giriş paketinde bizleri 1.123.500,00 TL’lik bir fiyat karşılıyor. Yine resmi kaynaklardan elde ettiğimiz verilere göre bu pakette 1.5 litrelik dizel makine ve 8 ileri tam otomatik şanzıman yer alıyor. 130 beygir güç üreten motor ile uyum içerisinde çalışan bu şanzıman, markanın diğer modellerinde de kullanılıyor. Fiyat listesinin tamamına aşağıdan göz atmanız mümkün. İşte diğer detaylar!

Kaynak: Teknolojioku

Dijital Pazarlama Haberleri: Dijital pazarlama için güncel dijital medya haberlerini birden fazla kaynaktan izinli yayınlayan platform.
Related Post