X

Peugeot 508 fiyat listesi: Son fırsat! Bu fiyatlar 3 gün geçerli!

D sınıfı sedan alanında tüketicilerin çok fazla bir alternatifi kalmadı. Malum, bildiğiniz üzere Ford Mondeo, Volkswagen Passat, Opel Insignia gibi araçlar artık üretim bandından inmeyecek. Başka bir deyişle bu otomobiller, üretimden kalkmış durumda. D sınıfı sedan segmentinde yer alan otomobiller ise artık çok az sayıda kaldı ve bunlardan biri Peugeot 508.

Honda Accord, Skoda Superb gibi araçlarla rekabet halinde olan 508, sportif yapısıyla daha genç kullanıcılara hitap ettiğini gösteriyor.

Peugeot 508 fiyat listesi: Son fırsat!

Aracın fiyatları ise yılın son fırsatlarını tüketicilere sunuyor. Model, hali hazırda ülkemizde 1.008.000 TL’den başlayan fiyatlardan alıcı buluyor. Bu pakette manuel yerine 8 ileri tam otomatik şanzımanın kullanıcılara sunuluyor olması ise güzel bir detay.

Ayrıca 1.5 litre büyüklüğünde olan ve 130 beygir güç üretebilen motor da Peugeot 508’in ağır kasasını çekerken zorlanmıyor. Performans olarak da beklentileri karşılayan otomobil, kullanıcılarını bu konuda tatmin etmeyi başarıyor.

Aracın giriş paketinde olduğu gibi diğer bütün paketlerinde de EAT8 olarak isimlendirilen tam otomatik şanzıman yer alıyor. 487 litrelik bagaj hacmi sunan araba, sportif tasarımının bedelini burada ödüyor ve sınıf standartlarının altında kalıyor. Aracın diğer donanım türleri ve fiyatlarını aşağıdan inceleyebilirsiniz.

Kaynak: Teknolojioku

Dijital Pazarlama Haberleri: Dijital pazarlama için güncel dijital medya haberlerini birden fazla kaynaktan izinli yayınlayan platform.
Related Post