X

Peugeot 508 fiyatıyla şaşırttı! Passat gidince ortalık 508’e kaldı!

D sınıfı sedan olarak pek de bir alternatifimiz kalmadı. Volkswagen Passat’ın üretimine son verilmesi, Opel Insignia’nın pazardan çekilmesi, Ford Mondeo’nun da artık üretim bandından inmeyecek olması ile beraber D sınıfı sedan tarafında birkaç otomobilden başka seçeneğimiz artık yok. Bu seçenekleri kısa Honda Accord, Skoda Superb ve Peugeot 508 olarak sayabiliriz.

Peugeot 508 fiyat listesi: Sanki helikopter alıyoruz!

Peugeot 508’in rakiplerinden ayrılan en önemli noktası, elbette ki çok daha sportif bir tasarım çizgisine sahip olması. Markanın tasarım devriminin en önemli halkalarından birisini oluşturan 508, tam bir genç arabası.

Söz konusu araç aileler için ise pek de mantıklı bir tercih değil. Bunu tasarımından dolayı arka yaşam alanının oldukça dar olması ve bagaj hacminin sınıf standartlarının altında olmasıyla açıklayabiliriz. Peki ama söz konusu otomobilin güncel fiyatları ne durumda? Gelin bu konuyu mercek altına alalım.

Peugeot 508 donanım seçenekleri olarak çok da zengin değil diyebiliriz. Aracın en düşük fiyatlı versiyonunun fiyatı ise günümüzde 1.065.000 TL. Marka bu pakette standart olarak sunduğu 1.5 litrelik dizel motoru yine tüketicilerin beğenisine sunmuş. Söz konusu motor 130 beygir güç üretiyor ve tam otomatik şanzımanıyla uyum içerisinde çalışıyor. Fiyat detaylarının tamamı için aşağıdaki listeyi takip edebilirsiniz. İşte fiyatlar!

Kaynak: Teknolojioku

Dijital Pazarlama Haberleri: Dijital pazarlama için güncel dijital medya haberlerini birden fazla kaynaktan izinli yayınlayan platform.
Related Post