X

Polestar 6 güç aktarma donanımıyla, Porsche 911’e çok ciddi rakip oluyor!

Bu ayın başlarında, Volvo’nun yan kuruluşu Polestar, çarpıcı O2 konseptini alıp Polestar 6’ya dönüştüreceklerini açıkladı. Polestar 6, markanın ürün yelpazesindeki en güçlü modeli olacak

800v mimarisi sayesinde 884 hp ve 664 lb-ft tork üreten markanın EV otomobili oldukça iddialı.

Üst düzey yüksek güçlü versiyonun yaklaşık 200.000 ABD Doları, sınırlı LA Editon alırsanız daha fazlaya mal olacağı tahmin ediliyor. Markanın CEO’su daha fazla seçenek olacağını söylüyor.

Polestar CEO’su Thomas Ingenlath, Top Gear’a şunları söyledi: “Bu araba fabrika kurulumunun bir parçası, kesinlikle yılda yüzlerce değil binlerce araba üretmeyi düşündüğümüz bir şey. Bu nedenle, farklı güç aktarma organlarına sahip bir menzile sahip olacak ve önümüzdeki üç yıl içinde gelecek.” dedi.

Ingenlath, “Ancak sadece özel sürüm olmayacak, çeşitli fiyatlar ve güç aktarma organları sunan ürünlerimiz de olacak.” dedi. Açıklamalara bakılırsa Polestar, daha fazla üniteyi daha fazla araba üretmek için aşağıya çekmek istiyor. Ancak bu kesinlikle Polestar 6’nın hiçbir şekilde uygun fiyatlı olacağı anlamına gelmiyor.

CEO, roadster için çok fazla küçülme olmayacağını söyleyerek sözlerine şöyle devam etti: “Premium segmentte en üstte yer alan bu özel 6.Serimizi ortaya çıkarttık.” dedi.

Ingenlath, şasi ve ürününü yerleştirmek istediği yer nedeniyle 6’nın basit bir EV roadster olmayacağını söylüyor. Bunun yerine Polestar, bu fiyat aralığındaki herhangi bir otomobilin yaptığı gibi, doğrudan Porsche 911’i hedefliyor.

Kaynak: Teknolojioku

Dijital Pazarlama Haberleri: Dijital pazarlama için güncel dijital medya haberlerini birden fazla kaynaktan izinli yayınlayan platform.
Related Post