X
    Categories: Pazarlama

Polygon ağındaki, en çok kazandıran 5 oyun! Sen de oyna, sen de kazan!

Decentraland ve The Sandbox gibi oyunların milyarlarca dolarlık değerlendirmeleri ile Metaverse oyunları şu anda oyuncuları ve yatırımcıları oldukça heyecanlandırıyor.

Bilindiği üzere Oyna-kazan (P2E) oyunları, dünyanın dört bir yanındaki oyuncuların kripto para kazanmak için kripto cüzdanlarını birbirine bağlamasıyla ve en sevdikleri oyunları oynamasıyla patlama yaşıyor.

Biz de Polygon’un MATIC blok zinciri üzerine inşa edilmiş en çok kazandıran 5 oyunu sizler için listeledik.

Not: Elbette yazımızın en başında bu içeriğimizin bir yatırım tavsiyesi olmadığını açıkça belirtelim. Yatırımlar spekülatiftir. Yatırım yaparken sermayeniz risk altındadır.

Peki Polygon nedir?

Polygon (MATIC), blok zincirine ölçeklenebilirlik getirmeyi amaçlayan bir teknoloji çözümüdür. Platform, Ethereum (ETH) blok zincirini çalıştırmak ve Ethereum tabanlı projelerin bağlanmasına yardımcı olmak için kullanır, bu nedenle bazen “Ethereum’un blok zincirlerinin interneti” olarak anılır.

Polygon platformu, Ethereum blok zincirinin sunduğu birlikte çalışabilirlik, güvenlik ve yapısal faydaları sağlamaya devam ederken esnekliği, egemenliği ve ölçeklenebilirliği geliştirmeye yardımcı olur. Ayrıca Polygon’un MATIC belirteci bir ERC-20 belirteci olduğundan, diğer Ethereum tabanlı kripto para birimleri ile uyumludur. Belirteç, Proof-of-Stake tabanlı ağın yönetilmesinin ve güvenliğinin sağlanmasının yanı sıra ağ işlem ücretlerini ödemek için de kullanılır.

Polygon platformunu kullanmak için alınan ücretler çok düşüktür, yaklaşık 0,01 USD, bu da yüksek işlemli blok zinciri oyunlarını oluşturmayı ve oynamayı daha uygun hale getirir.

Artık Polygon’un ne olduğunu bildiğimize göre, oyuncuların kripto kazanmak için oynayabileceği en iyi Polygon oyunlarına hep birlikte göz bakalım.

Pegaxy

Polygon ağı üzerine inşa edilen Pegaxy, oyuncuların VIS jetonlarını, yani platformun yardımcı jetonunu kazanmak için, ilk üç sıralamada yer alabilmek adına, diğer on bir yarışçıya karşı yarıştığı bir P2E (oyuncuya karşı oyuncu) at yarışı oyunudur.

Oyundaki her yarış, ateş, hız, su, rüzgar ve daha fazlası gibi rastgele temel değişkenlere sahiptir. Oyun içinde oyuncular VIS kazanmak için Pega’larını (atları) üretebilir, yarışabilir, kiralayabilir ve satabilir. Oyuncular herhangi bir yarışa ücretsiz olarak katılabilirler, bu da oyunu kazançlı ödüllerle daha rekabetçi hale getirir. Pegaxy bilgi, beceri ve strateji gerektirir.

Oyun, piyasaya sunulduğundan bu yana Polygon’daki en başarılı oyunlardan biri oldu. Ayrıca oyun oldukça popüler. DappRadar‘daki veriler, oyunun son 30 günde 205.000’den fazla kullanıcısı ve 4,6 milyondan fazla işlemi olduğunu gösteriyor.

Pegaxy’nin yol haritası ayrıca, yıl boyunca piyasaya sürülecek ve oyunun bugün olduğundan daha fazla benimsenmesine yardımcı olması beklenen çok daha fazla özellik olduğunu gösteriyor.

Crazy Defense Heroes

Crazy Defense Heroes, Polygon’daki en iyi blockchain oyunları listemize giriyor. Google Play Store veya Apple App Store’dan indirilebilen bu oyun, takas edilemeyen jetonları ( NFT’ler ) ve TOWER ERC-20 jetonunu kullanan, yaklaşmakta olan bir kule savunması oyna-kazan oyununun temelidir.

Oyun, Crazy Kings ve Crazy Defense Heroes mobil oyunlarından temel unsurları Polygon’a getiren bir kule savunma oyunudur. Oyun için anahtar para birimi, oyun kartı NFT’leri gibi öğeleri satın almak veya turnuva ya da oyun giriş ücretlerini ödemek için kullanılan TOWER’dır. Şu anda oyun için tüm TOWER sandıkları satıldı. Ancak, yeni KULE sandıkları kullanıma sunulduğunda duyurulacak.

DappRadar’daki veriler, Crazy Defense Heroes’un geçtiğimiz ay 1,6 milyonun üzerinde işlem hacmiyle 146.000’den fazla oyuncusu olduğunu gösteriyor.

Kaynak: Teknolojioku

Dijital Pazarlama Haberleri: Dijital pazarlama için güncel dijital medya haberlerini birden fazla kaynaktan izinli yayınlayan platform.
Related Post