X

Realme GT Neo 6’nın sızdırılan görüntüsü, akıllı telefon meraklılarını heyecanlandırdı

Realme, bu yılın Şubat ayında GT Neo 5 modeli akıllı telefonunu kullanıcıların beğenisine sunmuştu. Şimdilerdeyse Realme’nin GT Neo 5‘in halefi olarak nitelendirilebilecek GT Neo 6 modeli üzerinde yoğun bir çalışma içerisinde olduğu belirtiliyor. Gelecek olan cihazın önemli özelliklerinin bir kısmı, geçtiğimiz ay içerisinde açığa çıkmıştı. Şimdiyse, duyumcu Steve Hemmerstoffer (Onleaks adıyla da bilinir) tarafından paylaşılan görüntüler, Realme GT Neo 6‘nın ilk somut görsellerini bizlerle buluşturuyor.

Bu duyumlar, Realme GT Neo 6‘yı ince bir profil ile gösterirken, ses açma/kapama düğmelerinin sağ tarafta konumlandırıldığına dikkat çekiyor. Cihazın arka paneli iki renkli bir tasarım barındırıyor; kamera modülü siyahken, geri kalan panelde yeşil bir renk tonu hakim. Realme GT Neo 6‘nın kamerası ise, son nesil Pixel telefonlarındaki kameralara benzer bir görünüm sunuyor: yatay olarak çıkıntılı ve dikdörtgen şeklinde bir kamera modülü.

Realme GT Neo 6’nın sızdırılan görüntüsü, akıllı telefon meraklılarını heyecanlandırdı

Kamera modülü, sol tarafta üç sensör barındıran iki halka içeriyor. Modülün sağ tarafında ise bir Qualcomm Snapdragon logosu bulunan şeffaf bir panel yer alıyor. Bu detay, Realme GT Neo 6‘nın Snapdragon 8 Gen 2 yonga setiyle geleceğini ortaya koyuyor. Ayrıca cihazın NFC desteğine de sahip olacağı belirtiliyor. Bu bilgiler, duyumcu tarafından sızdırılan görüntüler aracılığıyla ortaya çıktı.

Önceden ortaya çıkan bilgilere göre, Realme GT Neo 6‘nın, 1.5K çözünürlük ve 144Hz yenileme hızına sahip bir ekranla gelmesi bekleniyor. Cihazın, OIS özelliğine sahip 50MP bir ana kamera taşıması da beklentiler arasında. Ayrıca, cihazın içerisinde LPDDR5x RAM ve UFS 4.0 depolama teknolojisi olabileceği tahmin ediliyor. Yaklaşan cihazın 100W hızlı şarjı da destekleyeceği ifade ediliyor.

Realme GT Neo 6‘nın yılın üçüncü çeyreğinde kullanıcılarla buluşması bekleniyor. Ancak henüz resmi bir duyuru veya onay bulunmuyor. Yeni bilgiler geldikçe sizlerle paylaşmaya devam edeceğiz.

Kaynak: Teknolojioku

Dijital Pazarlama Haberleri: Dijital pazarlama için güncel dijital medya haberlerini birden fazla kaynaktan izinli yayınlayan platform.
Related Post