X
    Categories: Sosyal Medya

Reddit’te işler karıştı! Protestolar uzatılacak!

Şirketin API değişikliklerini protesto eden alt dizilerin çoğu, başlangıçta bu hafta yalnızca pazartesiden çarşambaya kadar katılacak şekilde planlanmıştı. Ancak gösteriyi uzatma sözü, CEO Steve Huffman’ın personele “Reddit’teki tüm patlamalar gibi, bunun da geçeceğini” söylemesinden sonra geldi.

r/awww, r/music, r/videos, r/futurology, r/apple ve r/NBA (diğerlerinin yanı sıra) dahil olmak üzere iyi trafiğe sahip alt dizinlerden moderatörler, süresiz bir protesto için seslendi. Karartma, Reddit’in Elon Musk’ın Twitter başucu kitabından bir sayfa alarak API fiyatlarını planlanan halka arzından önce astronomik seviyelere çıkarmasına bir yanıt olarak geldi.

Reddit’te işler karıştı! Protestolar uzatılacak!

Hareket, esasen, popüler Apollo iOS uygulaması da dahil olmak üzere tüm üçüncü taraf Reddit istemcilerini zor duruma düşürecek ve Reddit’in kendi uygulamasını kullanıcıların tek seçeneği olarak bırakacak. Uzantıyı tanıtan bir moderatör ileti dizisinde, u/SpicyThunder335, Reddit’in uygulamasını “düşük kaliteli olarak görülüyor, erişilebilir değil ve denetim için kullanımı çok zor” olarak tanımladı.

Gönüllü modlar, önerilen uzatmaya coşkuyla yanıt verdi. Örneğin, u/britinsb şu yorumu yaptı: “48 saat sadece ‘kavramın kanıtı’ydı. Huffman’ın 20.000’den fazla mod ve 10.000 alt diziyle koordineli eylemi bu kadar önemsememesi, onun gerçeklerden ne kadar kopuk olduğunu gösteriyor. Ama şimdi acı gerçeklerle yüzleşme zamanı” dedi.

Kaynak: Teknolojioku

Dijital Pazarlama Haberleri: Dijital pazarlama için güncel dijital medya haberlerini birden fazla kaynaktan izinli yayınlayan platform.
Related Post