X

Renault Captur fiyat listesi: Bu fiyata böyle SUV bulamazsınız!

SUV dünyasında rekabet bir hayli arttı. Bu alanda yer alan hemen hemen tüm modeller çok kaliteli ve adeta bir kurtlar sofrası durumu söz konusu. Söz konusu rekabette silik bir performans çizen modellerin başında ise Renault Captur geliyor. Esasen Fransız marka aracı piyasaya sürdüğü ilk dönemde beklentileri bir hayli yüksekti. Ancak Peugeot 2008, Hyundai Kona ve hatta Fiat Egea Cross gibi modeller marka adına bu süreci baltaladı.

Renault Captur fiyat listesi: Bu fiyata böyle SUV bulamazsınız!

Hüsran ile sonuçlanan satış performansının ardından Renault Captur modelinin donanım seçeneklerinin giderek azaldığına şahit olduk. Gün geçtikçe azalan bu seçenekler, teke bile düşürülmüştü.

. Ancak gelinen noktada, Fransız üreticinin üç farklı paket ile karşımıza çıktığını söyleyebiliriz. Bunlardan giriş seviyesi olan Touch, bizlere 140 beygir gücündeki 1.3 litrelik benzinli motorun yanı sıra bir de tam otomatik şanzıman sunuyor ki bu oldukça değerli. Zira modelin sınıfındaki diğer araçların hemen hemen hepsinde bu paralara ancak manuel vitesli bir otomobil satın alınabiliyor.

Bu çerçevede Renault yetkililerinin doğru bir politika izlediğini söylemek mümkün. Ancak bu politikanın meyve verip vermeyeceğini zaman gösterecek. Biz şimdi sizleri modelin versiyon seçenekleri ve fiyatları ile baş başa bırakmış olalım. İşte detaylar!

Kaynak: Teknolojioku

Dijital Pazarlama Haberleri: Dijital pazarlama için güncel dijital medya haberlerini birden fazla kaynaktan izinli yayınlayan platform.
Related Post