X

Sadece 26 dakikada koca bir video oyununu bitiren köpek, yetenekleriyle herkesi şaşırttı

Peanut Butter isimli bir Shiba Inu, Awesome Games Done Quick (AGDQ) 2024’te 1985 yapımı bulmaca oyunu Gyromite’ı resmi olarak yenmeyi başardı.

Peanut Butter’ın Kanser Önleme Vakfı için para toplamayı amaçlayan bir haftalık yardım amaçlı hızlı oyun bitirme maratonu AGDQ 2024 etkinliğinde NES için Gyrorite’ı hızlı bir şekilde bitirmeye çalışacağına dair ilk duyurudan aylar sonra, sevimli köpek şovunu yapma imkanı buldu. PC Gamer tarafından bildirildiği üzere Peanut Butter, 16 Ocak’ta sahibi JSR_ ile birlikte hızlı oyun bitirme becerilerini bir Twitch yayını aracılığıyla canlı olarak sergiledi.

Shiba Inu, bazı ikramlar ve sahibinin komutlarının yanı sıra oyuna aktarılacak belirlenmiş komutları içeren özel bir kontrol cihazı kullanarak, şaşırtıcı bir şekilde oyunu sadece 26 dakika 24 saniyede tamamlamayı başardı.

Renk koordineli kontrol cihazı, Gyromit’teki aynı renkli borulara karşılık geliyordu ve Peanut Butter’ın uyurgezer bilim insanına bölümler arasında doğru şekilde rehberlik etmesini sağlıyordu. Köpek yanlış düğmeye basarsa veya düğmeyi çok erken bırakırsa borular karakterin üzerine düşüyordu.

Peanut Butter, oyun boyunca yalnızca birkaç hata yaptı. Ancak JSR_’nin söylediğine göre “bir yıl boyunca her gün antrenman” sayesinde tüm oyunu 30 dakikadan kısa bir sürede yenmeyi başardı.

Etkinliğe öncülük eden Peanut Butter’ın sahibi, evcil hayvanının ekrandaki oyun yerine JSR_’nin el sinyallerini izleme ve başta dil peyniri olmak üzere lezzetli ikramlarla teşvik edilme gibi hızlı oyun bitirme becerilerinin ardındaki sırrı açıkladı.

Kaynak: Chip

Dijital Pazarlama Haberleri: Dijital pazarlama için güncel dijital medya haberlerini birden fazla kaynaktan izinli yayınlayan platform.
Related Post