X

Sadece 30 adet üretilen ultra lüks SUV Navigator One!

Lincoln Navigator, son birkaç ayda ABD’de zor dönemler geçirdi. Araç defalarca geri çağırıldı ancak buna rağmen Çin pazarında kendini kanıtlamış durumda diyebiliriz.

ABD’deki satışlar sabit kalsa da aracın Çin pazarındaki başarılı durumu şirkete ciddi anlamda katkı sağlıyor. Bu SUV aracın en dikkat çeken özelliği ultra lüks olması ve dünyada sadece 30 adet var olması.

Navigator L ABD’ye özel Navigator’da bulunmayan birçok özelliğe sahip. Araç ultra lüks özellikleri ile dikkat çekiyor. Örneğin aracın içinde tavanda gizli bir LED aydınlatma mevcut.

Araç kendi içinde bir televizyon ile geliyor. Bu televizyonun alt kısmında bulunan bir sound bar da karşımıza çıkıyor .Aracın içinde bir de Çin usulü çay servis seti de yer alıyor. Aracın 3.5 litre turboşarjlı bir V6 motorla çalıştığı iddia ediliyor. Bu motor 440 beygir güç üretebiliyor. Araçta ayrıca dört tekerden çekiş sistemi ve 10 vitesli şanzıman da mevcut.

Kaynak: Teknolojioku

Dijital Pazarlama Haberleri: Dijital pazarlama için güncel dijital medya haberlerini birden fazla kaynaktan izinli yayınlayan platform.
Related Post