X

Şaka değil gerçek: Peugeot 208 bile artık 344.000 TL

Fransa merkezli otomotiv devi Peugeot, tüm otomobillerine inanılmaz oranlarda zamlar yaptı. Bunun temel sebebi ise elbette ki sürekli olarak değer kaybına uğrayan Türk Lirası. Üstelik gelecekte neler yaşanacak, TL değer kaybetmeye devam edecek mi bunun da bir garantisi yok. Yani üreticiler de önünü göremiyor ve bu da nihai tüketicilere zam olarak yansıtılıyor. Bu haberimizde fiyatlarını paylaşacağımız otomobil ise Peugeot 208 olacak.

Şaka değil gerçek: Peugeot 208 bile artık 344.000 TL

Yeni fiyatlarını resmi internet sitesi üzerinden yayınlayan Peugeot, tüketicileri bir hayli üzdü. Peugeot 208 modeline gelen zamlar neticesinde otomobilin yeni giriş fiyatı tam 344.000 TL oldu. B sınıfı hatchback bir arabanın bile bu paralara gelmesi oldukça şaşırtıcı.

Sanki bir kabusta gibiyiz ancak bu fiyatlar maalesef ki gerçek. Peki ama Peugeot 208 baz donanım seviyesinde kullanıcılara neler sunuyor?

Araç giriş seviyesinde 1.2 litrelik benzinli motor ile geliyor. 75 beygir gibi mütevazı sayılabilecek bir güç değerine sahip olan Peugeot 208, 5 ileri manuel şanzımana sahip.

Bu donanımın fiyatı ise demin de ifade ettiğimiz gibi 344.000 TL seviyesinde. Peki ama diğer donanımlarda fiyatlar nasıl? Listeyi aşağıdan inceleyebilirsiniz.

Kaynak: Teknolojioku

Dijital Pazarlama Haberleri: Dijital pazarlama için güncel dijital medya haberlerini birden fazla kaynaktan izinli yayınlayan platform.
Related Post