X

Samsung Galaxy A15’ten beklenmedik özellik!

Samsung’un Galaxy A15 modelini hem 4G hem de 5G varyantıyla Avrupa’da piyasaya sürmeyi planladığına dair haberler çıkmıştı. Galaxy A15’in selefi gibi IPS LCD bir ekranla gelmesi bekleniyordu. Ancak son gelen bilgilere göre Samsung, bu model için OLED ekranı tercih edecek. TheElec’in raporunda, uygun fiyatlı olan Galaxy A1 serisinin ilk kez OLED bir ekrana sahip olacağı belirtiliyor.

Daha önceki haberlerde bu telefonun 90 Hz tazeleme hızına sahip 6,4 inç bir ekranla geleceği belirtilmişti. Kamera özelliklerine gelirsek, arka tarafta 50MP ana kamera bulunacak.

Samsung Galaxy A15’ten beklenmedik özellik!

Diğer iki kameranın özellikleri hâlâ gizli tutuluyor. Ancak bu kameraların geniş açılı ve yakın çekim kameralar olacağı tahmin ediliyor. Ön tarafta ise 13MP bir kamera olması bekleniyor.

Cihazın kutudan Android 14 işletim sistemiyle birlikte çıkması ve üzerinde Samsung’un One UI 6 arayüzünün olması bekleniyor. Bazı raporlara göre Samsung, Galaxy A15’i 2024’ün ilk yarısında resmi olarak tanıtabilir. Galaxy A14 5G’nin yonga seti Dimensity 700 iken, A15’in hangi yonga setini tercih edeceği merak konusu. Batarya kapasitesinin ise değişmeyeceği ve 5.000mAh kapasitesinde olacağı, aynı zamanda 15W hızlı şarj desteğinin bulunacağı belirtiliyor.

Kaynak: Teknolojioku

Dijital Pazarlama Haberleri: Dijital pazarlama için güncel dijital medya haberlerini birden fazla kaynaktan izinli yayınlayan platform.
Related Post