X

Samsung, Galaxy S23’te daha iyi pil ömrü için kolları sıvadı!

Samsung’un Galaxy S23 ve Galaxy S23+‘ın pil kapasitesini artırdığı daha önce ortaya çıkmıştı. Galaxy S23, 3.900 mAh bataryaya sahipken, Galaxy S23+ 4.700 mAh bataryaya sahip olacak. Bu, önceki modellere kıyasla her iki modelde de 200 mAh’lik bir artış olarak gözüküyor. Galaxy S23 Ultra, Galaxy S22 Ultra ile aynı pil kapasitesini koruyacak, ancak Samsung, daha iyi pil ömrü sağlamanın kendi bir yolunu buldu. Şirketin Galaxy Z Fold 4 ile tanıttığı Işık Modu performans profili, Galaxy S23 Ultra‘da da yer alacak.

Işık Modu, performanstan çok pil ömrüne öncelik verir. Daha uzun pil ömrü sağlamak için yonga setinin saat hızlarını biraz düşürür. Yapılan incelemelere göre, performanstaki düşüş önemli olmuyor, ancak güç tüketimi önemli ölçüde daha düşük oluyor ve bu da daha uzun pil ömrü sağlıyor. Ayrıca şunu da eklemek gerekiyor ışık modu performans profili, güç tasarruf modu ile aynı değil. Oyun performansı ile ilgili olarak, sızdırılan bilgiler ise, ayrı Game Booster ayarları tarafından kontrol edileceği için ışık modunun oyunları etkilemeyeceği söyleniyor. Tüm parçaları bir araya getiren Snapdragon 8 Gen 2 , umut verici performans ve güç verimliliği sonuçları gösteriyor ve ışık modu, performans ve pil ömrü açısından Galaxy S23’ten en iyi şekilde yararlanmak için iyi bir kombinasyon olacak gibi duruyor.

Kaynak: Teknolojioku

Dijital Pazarlama Haberleri: Dijital pazarlama için güncel dijital medya haberlerini birden fazla kaynaktan izinli yayınlayan platform.
Related Post