X

Samsung Internet tarayıcısı artık daha yetenekli!

Samsung’un akıllı telefonlarına yüklü olarak gelen Samsung Internet tarayıcısı için yayınlanan güncellemelere bir yenisi daha eklendi. Bu kapsamda otomatik video oynatma ve resim indirme gibi çeşitli fonksiyonlarda değişikliğe gidildi.

Google Play Store üzerinden güncellenebilen tarayıcı artık videolar için otomatik oynatmayı iptal etmenize izin veriyor. Artık “Bu sayfadaki tüm resimleri kaydet” seçeneğini kullandığınızda indirme işlemini durdurabiliyorsunuz.

Samsung Internet tarayıcısı güncellendi!

Bu seçeneğin bir web sitesindeki herhangi bir görsele basılı tuttuğunuzda ortaya çıktığını belirtmek isteriz. Beta sürümünde yani test sürecinde GIF’lerin otomatik olarak oynatılması engelleniyordu, ancak final sürümünde bunu göremiyoruz.

Faydalı özellikler bölümüne QR kod okuyucunun eklendiği internet tarayıcısı aynı zamanda kendi içerisinde bir bildirim yöneticisine sahip. Böylece tarayıcı tabanlı tüm bildirimleri bu bölümden kolayca görüntüleyebiliyorsunuz.

9.4.00.45 sürüm numarasını taşıyan Samsung Internet tarayıcısını Google Play Store üzerinden yükleyebilirsiniz. Buna ek olarak Galaxy Apps üzerinden güncellenebilen tarayıcı sadece Samsung’un akıllı telefonlarında çalışıyor.

Kaynak: Shiftdelete.com

Dijital Pazarlama Haberleri: Dijital pazarlama için güncel dijital medya haberlerini birden fazla kaynaktan izinli yayınlayan platform.
Related Post