X

Samsung’dan akıllı telefon kullanıcılarına müjde

Samsung son yıllardaki olağan üstü dönüşümünü korumakta kararlı gibi görünüyor. Nitekim birkaç yıl öncesinde kadar güncelleme denildiğinde en arka sıralarda gelen ve neredeyse herkesin yaka silktiği Güney Koreli teknoloji devi, şimdilerde yazılımsal destek konusunda en başarılı markalar arasına girmeyi başardı. Bu gelişimini korumak isteyen şirketin son hamlesi ise, kamera performansını arttıran yeni uygulaması oldu.

Samsung’dan yapılan açıklamaya göre Galaxy model tüm akıllı telefonların kamera performanslarını arttıracak olan Camera Assistant uygulaması Galaxy Store’daki yerini aldı. Peki bu uygulama ile kamera çekimlerinde ne gibi gelişimler görülecek? Güney Koreli teknoloji devi tarafından paylaşılan yeni özellikler ve geliştirmeler listesi bir hayli uzun.

Samsung’dan akıllı telefon kullanıcılarına müjde

Ancak bu listede yer alan başlıklardan en önemlilerine baktığımız zaman, Camera Assistant uygulaması sayesinde artık HDR’nin otomatik olarak ayarlanması sağlanabilir, resimler daha yumuşak hatlara sahip olabilir veya fotoğrafı çekilecek nesneye olan uzaklığa göre telefonun sahip olduğu en iyi lens otomatik olarak kullanılabilir.

Bununla birlikte yeni uygulamanın deklanşör hızının çekim kalitesinden taviz vererek arttırılması ya da fotoğraf çekimi esnasında deklanşöre basılı tutmak suretiyle video kaydı yapabilmesi gibi özelliklere sahip olduğunu da belirtelim. Ancak Samsung henüz bu uygulamasını bütün bölgeler ve bütün Android sürümleri için servis etmedi. Şimdilik Android 13 işletim sistemi için hazır olan uygulamanın önümüzdeki günlerde çok daha geniş tabanlı bir kullanım sahasına yayılması bekleniyor.

Kaynak: Teknolojioku

Dijital Pazarlama Haberleri: Dijital pazarlama için güncel dijital medya haberlerini birden fazla kaynaktan izinli yayınlayan platform.
Related Post