X

Şarjı hızlı bitenler dikkat! Bu aşamaları mutlaka uygulayın

Telefonlar artık hayatımızın her alanında mevcut. Online görüşmelerden tutun, mailleşmeye kadar her şey artık telefonlarla yapılıyor. Bu kapsamda cihazların şarjı da hızla bitebiliyor.

Gün içinde hem herkes ile iletişim halinde olmamız hem de sürekli olarak sosyal medyada gezindiğimiz cihazlarda şarjın dayanmaması çok normal. Bu sebeple cihazlarınızda şarjın kapasitesini artıracak adımlar atmanız da fazlasıyla önemli.

Farkında olmadan yaptığımız bazı hatalar cihazlarımızda şarjın hızla tükenmesine sebep olabilir. Bu sebeple aşağıda açıklayacağımız detaylara dikkat etmeniz fazlasıyla önemli.

Eğer bir iPhone kullanıcısı iseniz Ayarlar kısmında iTunes ve App Store ayarlarına ilerleyin. Burada güncellemelerin mutlaka kapalı olmasına özen gösterin. Böylece uygulamalar kendi kendine güncellenmeyecek ve haberiniz olmadan sürekli interneti kullanıyor olmayacaksınız.

Kaynak: Teknolojioku

Dijital Pazarlama Haberleri: Dijital pazarlama için güncel dijital medya haberlerini birden fazla kaynaktan izinli yayınlayan platform.
Related Post