X

Sen Dacia’sın Mercedes değil! Duster fiyatlarına şok zam

Yaklaşık olarak iki haftadır resmi sitesinde fiyat vermekten kaçınan Dacia, uzun zamandır fiyatlarımız güncelleniyor yazısını kaldırmadı.

Yaklaşık olarak iki haftadır resmi sitesinde fiyat vermekten kaçınan Dacia, uzun zamandır fiyatlarımız güncelleniyor yazısını kaldırmadı. Ancak marka sonunda yeni fiyatlarını tam olarak belirledi ve güncel fiyatları resmi site üzerinden tüketiciler ile paylaştı.

Dacia Duster fiyatları uçtu

Fakat biz fiyatları gördüğümüzde keşke paylaşmasalardı dedik. Çünkü şirket bütün modellerine çok ciddi oranlarda zamlar yaptı. Tabii ki de bu zamlarda döviz kurundaki yükselişin payı hayli yüksek. Tabii dünyada hali hazırda var olan çip krizini de yok saymamak gerekiyor. Fiyat artışları her ne sebeple yapılmış olursa olsun bir gerçek var ki bundan yine nihai tüketici etkilenmiş oluyor.

Dacia genel olarak maliyetleri düşük tutarak uygun fiyat politikası günden bir markadır. Ancak şu durumda uygun fiyatlardan bahsetmek biraz zor olacak. Zira ülkemizde uygun fiyatlı herhangi bir otomobil satın almak neredeyse imkansız hale geldi. Yeni Dacia Duster bu ayın başında 214.000 TL’lik başlangıç fiyatına sahipti. Ancak aynı donanım seviyesinin fiyatı yeni gelen zamla beraber 226.000 TL’ye kadar yükseldi. Aracın tüm fiyatlarını içeren listeyi aşağıdan kontrol edebilirsiniz.

Comfort 1.0 Turbo 90 bg 4×2

226.000 ₺

Comfort ECO- G Turbo 100 bg 4×2

236.900 ₺

Kaynak: Teknolojioku

Dijital Pazarlama Haberleri: Dijital pazarlama için güncel dijital medya haberlerini birden fazla kaynaktan izinli yayınlayan platform.
Related Post