X

Sevilen dizi için şok iptal kararı: HBO, Westworld’ün fişini çekti

Bazı diziler vardır; inişlerle ve çıkışlarla dolu olsa da sezonlar boyu devam edebilir. Bazı diziler ise, ilk veya ikinci sezonun ardından “keşke tadında bıraksalardı” dedirtir. Bize göre Westworld de böyle bir dizi. HBO’nun popüler dizisi, fırtına gibi bir ilk sezonun ve orta karar bir ikinci sezonun ardından, üçüncü ve dördüncü sezonu ile pek çok hayran tarafından beğenilmedi.

Görünüşe bakılırsa, HBO ve Warner Bros da aynı fikirde. Jonathan Nolan ve Lisa Joy‘un sevilen dizisi Westworld, Warner Bros’taki yeni yönetim hiyerarşisine uyum sağlayamayan ilk dizi oldu. Hollywood Reporter’ın haberine göre, beğenilen HBO bilim kurgu dizisi dördüncü sezonunun ardından iptal edildi.

Nolan, “Aslında beş sezon planlamıştık. Beşinci sezon final sezonu olacaktı” demişti. Joy, beşinci sezon için pazarlıkların sürdüğünü açıklamıştı. Ancak görülen o ki, planları yönetim tarafından uygun bulunmadı ve beşinci sezon için pazarlıklar bir işe yaramadı. Zira, ünlü dizinin beşinci sezonu çekilmeyecek.

Dördüncü sezonun sonunda her şey havada kalmış ve bundan sonra ne olacağı bir bakıma izleyicinin hayal gücüne bırakılmıştı. Maalesef Nolan ve Joy’un kafasındaki finali hiçbir zaman göremeyeceğiz.

Kaynak: Chip

Dijital Pazarlama Haberleri: Dijital pazarlama için güncel dijital medya haberlerini birden fazla kaynaktan izinli yayınlayan platform.
Related Post