X

Sevilen süper kahraman Spider Man’in yeni oyununun Türkiye fiyatı belli oldu

Oyuncu topluluğu tarafından büyük bir heyecanla beklenen Marvel’s Spider-Man 2, Türkiye dahil olmak üzere tüm dünyada ön siparişe sunuldu. Spider-Man 2’nin Türkiye’deki fiyatı, tahminlerin aksine oldukça cazip bir seviyede belirlenmiş. Anlaşılan o ki, özel bir fiyat politikası izlenmiş.

16 Haziran 2023 tarihinde, PS5 platformuna özel olarak ön siparişe açılan Marvel’s Spider-Man 2‘nin fiyatı 799 TL olarak ilan edildi. Oyunun Dijital Deluxe versiyonunun fiyatı ise 899 TL olarak belirlenmiş. Her iki fiyat seviyesi de günümüz koşullarında oldukça makul görünüyor.

Sevilen süper kahraman Spider Man’in yeni oyununun Türkiye fiyatı belli oldu

Çünkü oyunun uluslararası fiyatı 70 dolar olarak belirlenmişti. Bugünkü döviz kuruyla doğrudan hesaplama yaptığımızda, bu 1.657 TL’ye tekabül ediyor. PlayStation Türkiye ekibinin yerelleştirilmiş fiyatlandırmada başarılı bir yaklaşım sergilediğini söyleyebiliriz. Marvel’s Spider-Man 2‘nin fiyatının bu seviyede kalıcı olmayacağını belirtmekte fayda var. Bu fiyat sadece ön sipariş süreci için geçerli ve fiyatların kısa bir süre içinde artabileceği öngörülüyor.

Insomniac Games tarafından hazırlanan serinin ikinci oyunu Marvel’s Spider-Man 2’de, oyuncular Peter Parker ve Miles Morales karakterlerini yönetebilecekler. Co-op modunun olmadığı bu oyunda, Venom, Kraven the Hunter ve Lizard gibi rakiplerle karşılaşacağız. Marvel’s Spider-Man 2, PS5 için 20 Ekim 2023’te raflardaki yerini alacak.

Kaynak: Teknolojioku

Dijital Pazarlama Haberleri: Dijital pazarlama için güncel dijital medya haberlerini birden fazla kaynaktan izinli yayınlayan platform.
Related Post