X
    Categories: Pazarlama

Şimdiye kadar çekilmiş en pahalı 5 dizi!

Günümüzde Televizyonun Altın Çağında yaşıyoruz. Bir zamanlar sıradan bir eğlence olarak kabul edilen 20 dakikalık sitcom’lardan ciddi anlamda paralar harcanan yapımlara doğru geçiş yaptık. Sinema ölçeğinde diziler artık günümüzde yayın akışı hizmetleri tarafından sunuluyor. Bu kapsamda ciddi paralar harcanıyor diyebiliriz. Biz de sizler için bugüne kadar yapılmış yapımlar arasında servet harcanan 5 yapımı sıraladık.

Artan prodüksiyon değerleri, önemli film yönetmenleri ve oyuncularının yanı sıra tanınmış franchise’ların yan ürünleri ile gelen bu TV dönemi, kaliteli televizyonun sinemadaki emsallerinden ayırt edilemez hale geldiği bir çağa işaret ediyor. İşte o liste:

‘Halo’ (2022 -) – Bölüm başına 10 milyon dolar

İkonik Microsoft video oyununa dayanan Halo, sevilen serinin Paramount+ serisinde televizyona uyarlanan versiyonu. Birleşmiş Milletler Uzay Komutanlığı ile Covenant olarak bilinen uzaylı ittifakı arasındaki savaşın ardından Halo, bilim kurgu masalını büyük bir şekilde küçük ekrana taşıyor.

The Crown” (2016 -) – Bölüm başına 13 milyon dolar

Dönem dramaları doğası gereği pahalı yapımlardır. Netflix’in The Crown dizisi, tarihsel olarak doğru setler, kostümler, saç ve makyajın yanı sıra hem görünen hem de kulağa gerçek hayattaki benzerleri gibi gelen oyuncuları seçmekten, İngiliz kraliyet ailesinin hikayesini sinemaya taşımak için hiçbir masraftan kaçınmadı.

Kaynak: Teknolojioku

Dijital Pazarlama Haberleri: Dijital pazarlama için güncel dijital medya haberlerini birden fazla kaynaktan izinli yayınlayan platform.
Related Post