X

Skoda gemileri yaktı! Scala 2023 fiyatlarıyla rakiplerine meydan okuyor!

C hatchback tarafında tüketicilerin pek çok alternatifi mevcut. Seat Leon, Volkswagen Golf, Opel Astra HB, Peugeot 308 gibi otomobiller bu segmentin ilk akla gelen modelleri. Ancak Skoda Scala gibi araçlar da tüketiciler için önemli alternatifler oluşturuyor. Fiyat olarak rakipleriyle kıyaslandığında oldukça uygun kalan Scala, donanım olarak da oldukça iyi özellikler sunuyor.

Skoda Scala fiyat listesi: Mantık evliliği!

Kabul etmek gerekir ki Skoda Scala sınıfının en yakışıklı otomobili değil. Ancak en mantıklı otomobili desek herhalde çoğu kişi itiraz etmez.

Opel Astra HB, Peugeot 308 gibi modellerin fiyat anlamında yüksekten uçması, tüketicileri Scala gibi fırsat araçlara yönlendiriyor. Peki ama söz konusu otomobilin güncel fiyat listesi ne durumda? Malum sıfır araç piyasasında artık aylık değil haftalık değişen fiyatlardan bahsediyoruz.

Skoda Scala çok zengin bir donanım listesine sahip değil. Araç giriş paketinde 699.400 TL’lik bir fiyat etiketine sahip.

Kaynak: Teknolojioku

Dijital Pazarlama Haberleri: Dijital pazarlama için güncel dijital medya haberlerini birden fazla kaynaktan izinli yayınlayan platform.
Related Post