X

Skoda Octavia fiyat listesi! Böyle fırsat görülmedi!

Ortaya koyduğu fiyat politikası yüzünden zaman zaman eleştirilerin odağı haline gelen Skoda, yılın son fırsatını tüketicilere sunuyor. 2023’e girmemize sayılı günlerin kaldığı şu dönemde, Skoda Octavia fiyatları adeta dibi gördü. Siz de bu fırsatlardan yararlanmak istiyorsanız, daha fazla vakit kaybetmeden bir Skoda yetkili satıcısına gitmenizde ve bilgi almanızda fayda var.

Skoda Octavia fiyat listesi! Böyle fırsat görülmedi!

Ancak ondan önce, Skoda Octavia güncel fiyat listesini bu haberimizden öğrenebileceksiniz. Ferah iç mekan yapısı ve geniş bagaj hacmiyle sınıfındaki rakiplerini zorlayan Octavia, premium bir otomobil hissiyatı veriyor.

Kullanıcılar tarafından memnuniyetle sürülen otomobil, bütün donanım seçeneklerinde DSG çift kavramalı otomatik şanzıman sunuyor. Bir başka deyişle Skoda Octavia’nin hiçbir paketinde manuel şanzımana yer verilmemiş.

Model ülkemizde 819.900 TL’den başlayan fiyatlarla satılıyor. Tabii bunun haberi yazdığımız dakikalarda geçerli olduğunun altını çizmiş olalım.

Kaynak: Teknolojioku

Dijital Pazarlama Haberleri: Dijital pazarlama için güncel dijital medya haberlerini birden fazla kaynaktan izinli yayınlayan platform.
Related Post