X

Skoda Octavia fiyat listesi: Sanki uçak alıyoruz

C sınıfı sedanın önemli isimlerinden biri olan Skoda Octavia, oldukça konforlu bir otomobil. Skoda bu anlamda takdiri hak ediyor diyebiliriz. Zira aracın özellikle de dolu paketleri, kullanıcısını premium hissettirme konusunda hemen hemen hiçbir şeyden eksik kalmıyor. Yol tutuş anlamında da belli bir standardı tutturan Octavia, zaten güvenlik testlerinden de başarıyla geçmiş ve sağlamlığını kanıtlamıştı.

Skoda Octavia fiyat listesi: Sanki uçak alıyoruz

Ancak Skoda’yı aracın teknik özellikleri konusunda ne kadar översek övelim, bunu fiyat kısmına ne yazık ki yansıtamıyoruz. Markanın benimsediği yüksek fiyat politikası, maalesef Octavia modeline de sirayet etmiş durumda.

785.010 TL’lik giriş fiyatı ile bizlere hayatı sorgulatan otomobil, en dolu paketinde ise 1.850.010 TL’lik fiyat etiketi ile beraber geliyor. Bu durum, bizde araba değil de sanki uçak alıyoruz hissiyatı yarattı ve bunu da haberimizin başlığında kullanmaktan çekinmedik.

Peki ama Skoda Octavia baz donanım seviyesinde kullanıcılarına neler sunuyor? Bir defa araç, bütün paketlerinde DSG şanzımana sahip. Skoda tarafına küçük bir eleştiri yapacak olursak giriş paketinde manuel vites kullanılıp fiyat biraz daha uyguna çekilemez miydi sorusunu da sormuş olalım.

Kaynak: Teknolojioku

Dijital Pazarlama Haberleri: Dijital pazarlama için güncel dijital medya haberlerini birden fazla kaynaktan izinli yayınlayan platform.
Related Post