X

Skoda Scala Ekim fiyatlarıyla şaşırttı! Birden ne oldu ki?

C sınıfı hacthback olarak bilinen Skoda Scala da zam furyasından etkilenen araçlar arasına katıldı. İşte modelin güncel fiyat listesi!

Sıfır otomobil pazarında yaşanan gelişmeleri sizlerle paylaşmaya devam ediyoruz. Bu haberimizde ise konuğumuz C sınıfı hacthback modeli olarak bilinen Skoda Scala olacak.

Volkswagen Golf’ün kuzeni olarak tabir edilen Scala, ülkemizde fazlasıyla sevildi.

Tüketiciler tarafından takdir gören otomobilin fiyat listesi ise sizleri biraz üzecek. Zira markanın resmi internet sitesi üzerinden paylaşılan detaylara göre otomobilin fiyatlarına sağlam bir zam yapılmış gibi gözüküyor.

2021 Skoda Scala fiyatları coştu! Bu da ne böyle!

Ekim ayı ile beraber fiyatlarında toplu bir güncelleme yapan Skoda, yeni fiyat listesini resmi internet sitesi üzerinden paylaştı. Buna göre 2021 Skoda Scala da zamlardan nasibini alan modellerden birisi oldu. Otomobil geçtiğimiz ay 231.300 TL’den başlayan fiyatlarla alıcı buluyordu. Ancak yeni yapılan zam ile beraber aracın fiyatı 231.300 TL’den 248.400 TL’ye kadar çıktı.

Kaynak: Teknolojioku

Dijital Pazarlama Haberleri: Dijital pazarlama için güncel dijital medya haberlerini birden fazla kaynaktan izinli yayınlayan platform.
Related Post