X

Skoda Scala fiyat listesi: Golf katili!

Bugün biraz Skoda Scala üzerine konuşuyor olacağız. Otomobil, sektördeki güçlü rakiplerine karşın ülkemizde oldukça iyi bir satış performansına sahip. Yollarda sık sık rastladığımız bir araba haline gelen Scala için Volkswagen Golf katili tanımını yapmamızın sebebi, aracın daha düşük fiyatlara hemen hemen aynı performansı sunmasından ileri geliyor.

Peki ama son gelen zamlar, modelin fiyat listesini ne derece etkiledi? Dilerseniz lafı fazla uzatmadan haberimizin detaylarına geçelim.

Skoda Scala fiyat listesi: Golf katili!

Oldukça şık bir tasarıma sahip olan Skoda Scala, görüntü itibariyle kuzenleri Octavia ve Superb’yi andırıyor. Bu anlamda markanın istikrarlı bir tasarım dili yakaladığını söylememiz mümkün. Seat Leon, Volkswagen Golf, Citroen C4 modelin önemli rakipleri olarak öne çıksa bile Skoda Scala bu sınıfta kolay lokma olmadığını herkese gösterdi ve göstermeye de devam ediyor.

Model giriş paketinde 620.010 TL’lik bir fiyata sahip. Comfort olarak geçen bu donanım, 1.0 litrelik benzinli motor ve DSG şanzımanla beraber geliyor.

110 beygir güç üreten bu motorun VAG grubunun standart makinesi olduğunu ve hemen hemen bütün giriş donanımlarda kullanıldığını ifade edebiliriz. Şimdi dilerseniz lafı daha fazla uzatmadan sizleri fiyat listesinin tamamı ile baş başa bırakmış olalım. İşte detaylar!

Kaynak: Teknolojioku

Dijital Pazarlama Haberleri: Dijital pazarlama için güncel dijital medya haberlerini birden fazla kaynaktan izinli yayınlayan platform.
Related Post