X

Skoda Scala fiyatları dibi gördü

Sınıfında Volkswagen Golf, Seat Leon, Opel Astra HB, Peugeot 308 gibi ciddi rakipleri bulunan Skoda Scala, bu segmentte nasıl bir satış performansı sergileyecek merak konusu. Zira Yeni kasa Opel Astra HB ve Peugeot 308 pazara henüz yeni katıldı. Bu durumdan etkilenmiş olacak ki Skoda, Scala fiyatlarını son dönemin en dip noktasına çekti. Bakalım modelin güncel versiyon seçenekleri ve fiyatları nasıl şekillenmiş?

Skoda Scala fiyatları dibi gördü

Aslına bakarsanız Skoda Scala Türkiye’de hiç de fena olmayan bir satış performansı ortaya koyuyordu. Segmentte pek çok alternatife sahip olan tüketicilerin önemli bir bölümü, Scala tercihinde bulunuyordu.

Ancak pazara yeni kasa Opel Astra HB ve Peugeot 308’in de dahil olması, Skoda cephesinde hesapları bozabilir. Bunun farkında olan marka da fiyat listesinde gerekeni yapmış gibi duruyor.

Listeye göz attığımız zaman tüketicilere dört farklı donanımın sunulduğuna şahit oluyoruz. Bu paketlerden ilki 620.010 TL’lik fiyata sahip olan Comfort. 1.0 litrelik benzinli bir motor ile gelen Comfort, 110 beygir güç ile standart bir performansa sahip.

Kaynak: Teknolojioku

Dijital Pazarlama Haberleri: Dijital pazarlama için güncel dijital medya haberlerini birden fazla kaynaktan izinli yayınlayan platform.
Related Post