X

Skoda Superb için son fırsat! Bu fiyatları görenler bayiye koşuyor!

Skoda Superb, D sınıfı sedan segmentinin öne çıkan modellerinden birisi. Hatta öyle ki bahsi geçen aracın fiyatı, VAG grubunun amiral gemisi Volkswagen Passat’ın fiyatlarını bile sollamış vaziyette. Bunun ana sebebi nedir bilmiyoruz ancak fiyatların yüksekliği bile Skoda Superb modelinin popülerliğini azaltmış sayılmaz.

595 litreye varan bagaj hacmi sayesinde geniş aileler için biçilmiş kaftan olduğunu kanıtlayan model için deyim yerindeyse köprüden önce son çıkış durumu söz konusu.

Skoda Superb için son fırsat!

Skoda Superb baz donanım seviyesinde 1.5 litrelik TSI motorla beraber karşımıza çıkıyor. TSI ne demek diye kafanızda soru işareti oluştuysa hemen bunu giderelim; TSI benzinli anlamına geliyor. 150 beygir güç üreten bu makine, VAG grubunun bütün otomobillerinde olduğu gibi DSG şanzıman ile kombine edilmiş.

DSG için ülkemizde yaygın bir rivayet bu şanzımanın hassas olduğu yönünde olsa da bunun kullanımdan kullanıma değiştiğini net bir şekilde ifade etmemizde yarar var.

Kaynak: Teknolojioku

Dijital Pazarlama Haberleri: Dijital pazarlama için güncel dijital medya haberlerini birden fazla kaynaktan izinli yayınlayan platform.
Related Post