X

Skoda Türkiye’deki popüler modelinin fişini çekiyor!

Otomobil dünyasının ünlü isimlerinden biri olan Skoda, geçtiğimiz günlerde gerçekleştirdiği etkinlikte oldukça önemli yenilikleri müşterilerinin beğenisine sunmuştu. Bunların içerisinde en çok öne çıkanlar ise tabi ki Vision 7S konsepti ve marka logosunun güncellenmesi oldu.

Ancak etkinlikte sarfedilen bazı sözlerin veya tanıtılan bazı araçların sanılandan çok daha derin manalara geldiği yavaş yavaş anlaşılıyor olabilir.

Çekyalı şirket tarafından yapılan ve etkinliğe damgasını vuran açıklamaların başında, yeni Vision 7S konsepti yer alıyordu. Bu otomobil konsepti görenleri kendisine hayran bırakırken, yakın zaman bu konsept baz alınarak en az 3 farklı tam elektrikli otomobil üzerinde çalışılmaya başlanacağı da ifade edilmişti.

İşte bu araçlardan birinin Skoda’nın sevilen hatchback modeli Fabia’nın halefi olacağının ifade edilmesi, sektörde “Fabia için yolun sonu görüldü” yorumlarının yapılmasına neden oldu.

Kaynak: Teknolojioku

Dijital Pazarlama Haberleri: Dijital pazarlama için güncel dijital medya haberlerini birden fazla kaynaktan izinli yayınlayan platform.
Related Post