X

Snapdragon 8 Gen 2 yonga setini ilk kullanacak telefonlar hangileri?

Akıllı telefon sektörünün hemen her köşesinde bir rekabetin olduğunu söylemek yanlış olmaz. Bu teknoloji harikası cihazlara güç veren yonga setlerini üreten şirketler arasında da oldukça güçlü bir rekabet söz konusu. Nitekim, pazar Qualcomm, MediaTek, Apple ve Samsung arasında bölüşülmüş durumda. Ancak mevcut denge yakın zamanda Qualcomm lehine bozulacak çünkü Amerikalı yonga seti üreticisi, oldukça kısa bir süre içerisinde yeni modelini resmen tanıtmaya hazırlanıyor.

Geçtiğimiz haftalarda yapılan açıklamalarla, yeni yonga setinin Kasım ayı içerisinde tanıtılacağı zaten duyurulmuştu. Yani bu konuda bizleri bekleyen herhangi bir sürpriz yok. Ancak asıl merak edilen şey, Snapdragon 8 Gen 2 yonga setine sahip olacak ilk akıllı telefon modellerinin hangileri olacağı.

Snapdragon 8 Gen 2 yonga setini ilk kullanacak telefonlar hangileri?

Aslında bu konuda da oldukça önemli bilgiler mevcut. Nitekim yonga seti pazarının nabzını tutan bir duyum hesabı tarafından paylaşılan son bilgilere göre, gücünü Snapdragon 8 Gen 2 yonga setinden alan telefonlar listesinde ilk etapta 4 önemli ismi göreceğiz. Bunlar Xiaomi 13 ve 13 Pro, Motorola X40, Vivo X90 Pro ve iQOO 11 ve iQOO 11 Pro. Ancak bu modellerden hangisinin ilk olacağı konusunda kesin bir bilgi mevcut değil. Tabi geçtiğimiz senelerde de benzer markaların yine öne çıktığını ve yarışı kazanan ismin genelde Motorola olduğunu da hatırlatmadan geçmeyelim.

Kaynak: Teknolojioku

Dijital Pazarlama Haberleri: Dijital pazarlama için güncel dijital medya haberlerini birden fazla kaynaktan izinli yayınlayan platform.
Related Post