X
    Categories: Pazarlama

Snowden, BTC işlemlerini ve Satoshi’nin anonimliğini övdü!

İşlemlerin hızı uzun zamandır Bitcoin ( BTC ) ağının ana satış noktalarından biri olurken, yaratıcısı, gizemli Satoshi Nakamoto, bazı kişilerin kendisi olduğunu iddia etmesine rağmen, şimdiye kadar önemli bir kanıt olmaksızın anonimliğini koruyor.

Snowden, BTC işlemlerini ve Satoshi’nin anonimliğini övdü!

Bitcoin’in yıldırım ağının hızından ve mimarının kalıcı anonimliğinden etkilenen önemli kişiler arasında, binlerce gizli ABD Ulusal Güvenlik Ajansı (NSA) belgesini sızdırdıktan sonra kaçak olan eski bir bilgisayar istihbarat danışmanı Edward Snowden var.

Gerçekten de Snowden, Nakamoto’nun yayınının 14. yıldönümünü kutlayan 31 Ekim’de Nakamoto’nun Bitcoin tanıtım belgesini paylaşırken , ağın “temelde anlık” işlemlerine ve kurucusunun anonimliğe sürekli bağlılığına duyduğu hayranlığı dile getirdi.

Snowden’ın Bitcoin’e olan sarsılmaz inancı

Spesifik olarak, beyaz kağıt tweet’inin takibinde şunları vurguladı:

“14 yıl önce bugün, ancak Satoshi anonimliğini koruyor. Dikkat çekici.”

Ayrıca, “ödeme sıralarını tutan bir para birimi” kullanmaya isteksiz olan milyarder Leland McKnight’ın bir yorumuna yanıt veren Snowden şunları söyledi:

“Bugünlerde yıldırım etkin cüzdanlarda işlemler temelde anlık. Bunu denediniz mi?”

İlginç bir şekilde, bir yorumcu , eski NSA analistinin kesinlikle reddettiği efsanevi Nakamoto olduğuna kripto topluluğunun Snowden’den başkasının inanmadığını ima etti.

Snowden, 2013 yılında NSA belgelerini sızdırdığından beri kaçak durumdaydı ve Ekim 2020’de kendisine sınırsız daimi oturma izni verildiği Rusya’ya sığındı, 26 Eylül 2022’de ülkenin cumhurbaşkanı Vladimir Putin tarafından Rus vatandaşlığı aldı.

Tüm bu süre boyunca, hevesli bir Bitcoin destekçisi oldu ve merkezi olmayan finans ( DeFi ) tokeninin ilk kez o sırada tüm zamanların en yüksek seviyesi olan (ATH) 20.000 doları aştığı Aralık 2020’de onu öven dikkate değer kişiliklerden biriydi.

Kaynak: Teknolojioku

Dijital Pazarlama Haberleri: Dijital pazarlama için güncel dijital medya haberlerini birden fazla kaynaktan izinli yayınlayan platform.
Related Post