X

Spotify’dan bir yeni hamle daha: Konser bileti de satacak…

Spotify, hayranlara doğrudan konser biletleri satmak için yeni bir siteyi test ediyor. Spotify Tickets sitesi ile konsere gitmek isteyenler artık Ticketmaster veya Eventbrite gibi yerleşik bilet dağıtım şirketlerinden ziyade doğrudan Spotify’dan konser biletleri satın alabilecek.

Spotify hala siteyi test ediyor ve şu anda ABD’deki konserler için ön satış biletlerine odaklanıyor.

Bir Spotify sözcüsü, “Spotify’da, kullanıcı deneyimimizi geliştirmek için rutin olarak yeni ürünleri ve fikirleri test ediyoruz. Bunlardan bazıları daha geniş kullanıcı deneyimimizin yolunu açıyor ve diğerleri yalnızca önemli öğrenmeler olarak hizmet ediyor” açıklamasını yaptı ve ekledi: “Tickets.spotify.com en son testimiz. Şu anda gelecek planlarımız hakkında paylaşacak başka haberimiz yok.

  • Spotify’da yeni dönem: İki bölüm ayrıldı!

Spotify Tickets web sitesi aracılığıyla bilet satın almak için oturum açmanız veya bir Spotify hesabı oluşturmanız gerekiyor. Site şu anda, Limbeck, Annie DiRusso, Dirty Honey, Crows ve Tokimonsta dahil olmak üzere ABD genelinde yaklaşan bir dizi konserin biletlerini satıyor.

Kaynak: Chip

Dijital Pazarlama Haberleri: Dijital pazarlama için güncel dijital medya haberlerini birden fazla kaynaktan izinli yayınlayan platform.
Related Post