X

Starfield bir ailenin hayatını işte böyle kurtardı

İlginç bir habere göre bir Starfield oyuncusu, bütün gece oyun oynayarak uyanık kaldığı için kendisini ve ailesini korkunç bir apartman yangınından kurtarmayı başardı.

PC Gamer tarafından bildirildiği üzere, oyunun Reddit alt dizini üzerinde oyuncu, “Starfield benim ve ailemin hayatını kurtardı” başlıklı bir gönderide korkunç olayların sırasını ayrıntılarıyla anlatıyor. Kullanıcı Tidyckilla, gönderiye oyunun “gerçek anlamda” evindekilerin hayatlarını kurtardığını söyleyerek başlıyor: “31 Ağustos gecesi bu yeni evreni deneyimlemek için mümkün olduğu kadar uzun süre uyanık kalmaya ve oynamaya karar verdim. Sabah 2:26’da oyun oynarken alt kattaki komşularımdan bir patlama sesi duydum. Ne olduğunu görmek için oyunumu duraklattım; kapıyı açtığımda alevlerin merdiven boşluğumuzdan dairemize doğru yükseldiğini gördüm.

Tidyckilla sözlerine şöyle devam ediyor: “Hemen eşimi ve kedimi alıp küçük yanıklarla bizi güvenli bir yere götürdüm. Eğer Starfield’a aşırı dalmış olmasaydım, uyuyor olurdum ve hepimiz dumandan zehirlenerek ölürdük. Bu oyuna ailemi ve beni korkunç bir kaderden kurtardığı için teşekkür etmek istiyorum.

Tidyckilla, duyduğu patlamalara ve hızla binaya yayılan yangına, alt komşusunun sigara ve oksijen tankıyla sebep olduğunu düşünüyor.

Kaynak: Chip

Dijital Pazarlama Haberleri: Dijital pazarlama için güncel dijital medya haberlerini birden fazla kaynaktan izinli yayınlayan platform.
Related Post